Ursäkta!!!

Förlåt om jag varit lite dålig på att skriva.
Har haft mycket för mig med ruben och skola så har helt enkelt inte blivit av.
Har haft några tunga nätter med ruben han vaknar och skricker och ja vet inte var han ska ta vägen.
Han vaknar helt så de blir omnattningar från början.
De har varit så nu i 2 dagar så har varit uppe 1.5-2 timmar 2 nätter irad.
Fast de är rätt mysigt också att ställa sig vid fönstret och titta ut i det ruggiga vädret, synd de inte var snö bara.
Sen lämningarna och hämtningarna på dagis är jätte jobbiga. Han vill inte lämna mig på morgonen och han vill inte åka hem på eftermiddagen. Men dem säger att han har roligt där iallafall. Igår var jag och Ruben ute och gick en lång promenad när han skulle somna. Käkade grött lite tidigare och sen gick vi ut. vi var nog ute och gick i 1-1.5 timme. Rubens farmor har varit borta över natten med jobbet och sen har hon varit på ullared och handlat massa leksaker till Ruben. Ska ta in dem senare när han somnat så de ska bli spännande. Imorgon åker farmor och farfar till tyskland så då är man ensam hemma igen. Får se om man orkar göra något.
Själv har man inte blivit riktigt frisk än men är på bättringsvägen hoppas jag. Känns som jag varit sjuk nu i 2 veckor. Tur att ruben inte har varit sjuk iallafall. Nä nu ska jag läsa lite sen blir de att laga gröt och natta Änglabarnet.
Hoppas ni mår bra vänliga hälsningar Ruud

Trött!!!!

Hej!!
har varit lite dålig på att skriva tycker jag men har varit otroligt trött och inte måt så jävla bra.
Hämtade ju Ruben på dagis igår och de var helt underbart. Känndes som man inte sett honom på skit länge. Han hade blivit så mycket större och lärt sig så många nya saker. Tråkigt att man inte får vara med om detta när de händer. Lämnade honom på dagis idag och de var jätte jobbigt. Han ville inte släppa mig när jag lämnade honom även fast hans bästa kompisar som han leker med på dagis var där. Det var fruktansvärt jobbigt man vill ju inte att han ska vara ledsen. Själv som man mår och är väldigt känslomässig just nu så blev de lite förmycket.
Men men hämtade han sen på eftermiddagen och då var han pig och glad. Vi åkte hem för det är ju så kalt ute hade tänkt o gå en snabb promenad men de var så tårkigt väder så vi åkte hem som sagt. Vi la oss på madrasen och kollade på emil och la pussel, jätte mysigt. Sen under kvällen har jag varit helt utmattad och trött så mina föräldrar har lekt lite med honom men han vill ju alltid såklart att pappa ska vara med och de är jätte skönt att veta att han tycker om mig iallafall. Snart ska vi ta på pyjamas och käka lite gröt sen blir de sängdags, hoppas de inte tar 1 och en halv timme att lägga honom idag bara. Sov gott och ha de bra allesammans puss o kram

RSS 2.0